E-magasinet växer!

Det är spännande att vara en del av det digitala eran för tillfället! Det rapporteras återkommande om att tidningar och magasin får utstå hårda slag nu när det mesta börjar bli digitaliserat. Det faller sig då helt naturligt att man måste anpassa sig som tidning och som tryckeri. Lyckligtvis är vi redan från början digitaliserade, där tryck är en del av det arbete som vi gör, men vår digitalisering gör att vi lättare kan ta till oss av det som nu växer så att det knakar, nämligen E-magasinet!

Det handlar helt enkelt om att göra tidningen på nätet, och faktiskt utforma den som en tidning, där du precis som vanligt bläddrar mellan sidorna. Det är en kombination av hemsida och tidning alltså, som lämpar sig alldeles utmärkt att använda på mobiler eller läsplattor. Det är med andra ord framtiden, och något som fler borde satsa på.

Dock är det givetvis så att vi inte kommer att sluta trycka. Det kommer alltid att finnas ett behov av tryck inom vissa branscher, även om det är så att det har minskat betydligt för några. Men trycksaker kommer ändå alltid att behövas tas fram och där kommer vi alltid att finnas till hands. Att vi dessutom väljer att satsa på e-magasin gör att våra kunder kan få en större bredd i sina beställningar, eftersom att de närmast automatiskt får den digitala varianten av sin produkt också, om de så vill. Så fråga oss gärna nästa gång om e-magasin så kommer vi att hjälpa er hitta en lösning som passar för er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *