Tips i vardagen: påsklämmor

När helst andan faller på kommer vi dela med oss av lite vardagstips som vi ändå skickar runt till varandra i vår ambition att göra livet lite enklare, och framför allt effektivare. Vi är alla aktiva människor som vill ha kul på vår fritid och kan man speeda upp vardagspysslet lite leder det ovedersägligen till mer fritid. En solklar winwin-situation tycker vi.
Många av oss har som sagt en aktiv fritid och alla utom en har husdjur och/eller hästar. Att ha djur är inte bara en givande hobby det försätter även dig i ett meditativt tillstånd och närheten i en relation till en älskad katt, hund eller häst berikar livet på ett sätt som är svårt att förklara för en icke djurägare.
Något alla dock förstår är det här med genvägar i vardagspusslet och påsklämmor kanske verkar tråkigt, men det är det faktiskt inte. Det finns många ytterligare användningsområden än att bara klämma ihop påsar och säckar, även om det naturligtvis är det primära syftet.

Var är skopan?
Hur många gånger har man inte stått med en säck hästfoder, en kasse hundmat eller en påse med nått diffust innehåll som katten av någon anledning tycker smakar gott – för att vara utan skopa. Alternativen då är tre:

  1. Leta efter en skopa
  2. Ös med handen
  3. Sikta och häll.

Leta efter en skopa tar tid – och det här inlägget handlar om genvägar, därmed stryks alternativ ett.
Ösa med handen gör att man resten av dagen, trotts idogt skrubbande, bär med sig en doft som inte är att betrakta som särskilt önskvärd.
Nummer tre, som är den vanligaste – misslyckas alltid!
Kort sagt;
Dagens tips – påsklämmor med inbyggd skopa. Du kommer inte ångra ditt inköp, det törst jag lova med hundra procents säkerhet. Jag drar det så långt att om du inte vill ha den kan du skicka den till mig så betalar jag det du lagt ut.